Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Δρ. Αλέξανδρου Μουμτζή. O συγγραφέας σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του AΠΘ και ειδικεύτηκε στην Τεχνολογία Τροφίμων. Για 12 έτη δίδαξε στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης τα γνωστικά αντικείμενα: Γαλακτοκομία, Τεχνολογία κρέατος και Επιθεώρηση τροφίμων.

Το βιβλίο αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο, προϊόν πολύχρονης πείρας, ένα πολύτιμο και πρακτικό βοήθημα, γραμμένο με απλό και κατανοητό τρόπο. Πρόκειται για έναν οδηγό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην παραγωγή των τυριών και των άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων.