Κορυφολόγοι Γάλακτος

Κορυφολόγος Γάλακτος Τύπος 90ΡΡ

Κορυφολόγος Γάλακτος Τύπος 90ΡΡ

Απόδοση 90 λίτρα/ώρα
Δοχείο και έξοδοι από πλαστικό άθραυστο υλικό
Κατάλληλο για τρόφιμα.

Κορυφολόγος Γάλακτος Τύπος 125ΕΑR

Κορυφολόγος Γάλακτος Τύπος 125ΕΑR

Απόδοση 125 λίτρα/ώρα
Δοχείο και έξοδοι ανοξείδωτα

Κορυφολόγος Γάλακτος Τύπος 130EPR

Κορυφολόγος Γάλακτος Τύπος 130EPR

Απόδοση 130 λίτρα/ώρα
Ανοξείδωτο δοχείο και έξοδοι από άθραυστο υλικό
Κατάλληλο για τρόφιμα
Με λυχνία έναρξης λειτουργίας

Κορυφολόγος Γάλακτος Τύπος FJ600

Κορυφολόγοι Γάλακτος (Ηλεκτροκίνητοι)
Η μοναδικότητα του κορυφολόγου αυτού έγκειται στην μακροβιότητα του. Ο κλειστός κινητήρας δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τα νερά. Ο κινητήρας δεν έχει βούρτσες και η διάρκεια ζωής του είναι σχεδόν απεριόριστη. Η εξωτερική ρύθμιση της ταχύτητας επιτρέπει την λειτουργία από 6000-7500 στροφές ανά λεπτό ανάλογα με το λίπος του γάλακτος. Σε 30 δευτερόλεπτα επιτυγχάνεται η πλήρης ταχύτητα λειτουργίας με δυνατότητα 600 λίτρων την ώρα με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών (SLOWSTART). Όλα τα μέρη που έρχονται σε επαφή με το γάλα (εκτός από το επάνω δοχείο που είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο κατάλληλο για τρόφιμα) είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Σταθερά ελαστικά πόδια εξασφαλίζουν σταθερότητα και εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία 150Watt/230V.

Μηχανήματα Βουτύρου

Μικρή βουτυρομηχανή για οικιακή και βιοτεχνική χρήση. Για να παράγετε ποιοτικό βούτυρο, η κρέμα πρέπει πρώτα να ωριμάσει ικανοποιητικά κάτω από φυσικές συνθήκες. Ο χρόνος για την κατάλληλη ωρίμανση είναι 3 μέρες (σε καμία περίπτωση λιγότερο από 1μέρα). Η θερμοκρασία ωρίμανσης το καλοκαίρι είναι 5-8°C , ενώ τον χειμώνα 8-10°C.  Αφού καθαρίσουμε την δεξαμενή της βουτυρομηχανής με νερό, την γεμίζουμε με κρέμα που έχουμε προηγουμένως ζεστάνει στους 15-18°C. Η ποσότητα κρέμας δεν πρέπει να ξεπερνά το 40% της συνολικής χωρητικότητας της δεξαμενής. Με σωστά προετοιμασμένη κρέμα ο χρόνος παραγωγής βουτύρου είναι περίπου 20 λεπτά.