Παστεριωτήρες Γάλακτος

Παστεριωτήρας Μοντέλο FJ15

Παστεριωτήρας Μοντέλο FJ15

Είναι μια συσκευή με χωρητικότητα 15L, ένας μικρός παστεριωτήρας με διπλά τοιχώματα για κάθε νοικοκυριό για την παστερίωση γάλακτος, φρούτων, χυμών φρούτων κλπ. Η θερμοκρασία του νερού μπορεί να θερμανθεί μέχρι σχεδόν 100°C και η θερμοκρασία του περιεχομένου μέχρι 91°C με έναν νέο και καινοτόμο ηλεκτρονικό θερμοστάτη 2.8KW.

Διαθέτει πρόσθετο θερμόμετρο για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του περιεχομένου.

Από ανοξείδωτο ατσάλι.

Παστεριωτήρας Μοντέλο FJ30

Παστεριωτήρας Μοντέλο FJ30

Αυτός ο παστεριωτήρας  από ανοξείδωτο χάλυβα επεξεργάζεται  28L γάλακτος μέχρι τη θερμοκρασία των 72°C σε περίπου 1 ¼ ώρες. Οι είσοδοι και οι εύκαμπτοι σωλήνες εξόδου γεμίζουν ένα υδατόλουτρο το οποίο σφραγίζεται έναντι κάθε επαφής με το γάλα και παρέχει απαλή θέρμανση. Οι γάντζοι στερέωσης για τον εσωτερικό βραστήρα υποστηρίζουν τη διαδικασία σταθερής θέρμανσης. Ένα λουτρό νερού με κρύο νερό σταματά τη διαδικασία θέρμανσης.

Ο παστεριωτήρας FJ30  διαθέτει πρόσθετη μόνωση για κατασκευή εξοικονόμησης ενέργειας και ηλεκτρονικό θερμοστάτη  1,5 kW.

Βραστήρας Τυρολέβητας Πολλαπλών Χρήσεων

Βραστήρας Τυρολέβητας Πολλαπλών Χρήσεων

«Kλειστού τύπου» με τρία εσωτερικά τοιχώματα που συμπληρώνονται με νερό μόνο μια φορά, σε ποσοστό 4% με το περιεχόμενο, που σημαίνει, εάν έχουμε 100L γάλα, αρκούν 4L νερό μεταξύ των τοιχωμάτων. Το νερό παραμένει μόνιμα στον βραστήρα και η ψύξη πραγματοποιείται με εναλλάκτη θερμότητας. Αποτέλεσμα: ταχύτερο βράσιμο, μικρή κατανάλωση ενέργειας, μικρότερη κατανάλωση νερού. Υπάρχει ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου της διαδικασίας για διάφορα προγράμματα και δυνατότητα σύνδεσης με εκτυπωτή και ρύθμισης ταχύτητας του αναδευτήρα. Με το κλειστό σύστημα μπορείτε να πετύχετε 100οC και μπορείτε να παστεριώσετε το γάλα και να παράγετε τυρί και γιαούρτι.

Χωρητικότητες από 50 ως 1000L.
Σταθερή βάση με μηχανισμό κλίσης.
Τάση 380V.