Παστεριωτήρες Γάλακτος

Παστεριωτήρας Μοντέλο FJ30

Παστεριωτήρας Μοντέλο FJ30

Αυτός ο παστεριωτήρας  από ανοξείδωτο χάλυβα επεξεργάζεται  28L γάλακτος μέχρι τη θερμοκρασία των 72°C σε περίπου 1 ¼ ώρες. Οι είσοδοι και οι εύκαμπτοι σωλήνες εξόδου γεμίζουν ένα υδατόλουτρο το οποίο σφραγίζεται έναντι κάθε επαφής με το γάλα και παρέχει απαλή θέρμανση. Οι γάντζοι στερέωσης για τον εσωτερικό βραστήρα υποστηρίζουν τη διαδικασία σταθερής θέρμανσης. Ένα λουτρό νερού με κρύο νερό σταματά τη διαδικασία θέρμανσης.

Ο παστεριωτήρας FJ30  διαθέτει πρόσθετη μόνωση για κατασκευή εξοικονόμησης ενέργειας και ηλεκτρονικό θερμοστάτη  1,5 kW.

Παστεριωτήρας Μοντέλο FJ15

Παστεριωτήρας Μοντέλο FJ15

Είναι μια συσκευή με χωρητικότητα 15L, ένας μικρός παστεριωτήρας με διπλά τοιχώματα για κάθε νοικοκυριό για την παστερίωση γάλακτος, φρούτων, χυμών φρούτων κλπ. Η θερμοκρασία του νερού μπορεί να θερμανθεί μέχρι σχεδόν 100°C και η θερμοκρασία του περιεχομένου μέχρι 91°C με έναν νέο και καινοτόμο ηλεκτρονικό θερμοστάτη 2.8KW.

Διαθέτει πρόσθετο θερμόμετρο για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του περιεχομένου.

Από ανοξείδωτο ατσάλι.

Πολυ-Βραστήρας-Παστεριωτήρας

Βραστήρας - Παστεριωτήρας

Κλειστού τύπου με τρία εσωτερικά τοιχώματα που γεμίζουν με νερό μία φορά μόνο, με το 4% του περιεχομένου, δηλ αν έχουμε 100λίτρα γάλα, 4 λίτρα νερό αρκεί. Το νερό μένει μόνιμα στον βραστήρα και η ψύξη επιτυγχάνεται με έναν εναλλάκτη θερμότητας. Ως αποτέλεσμα: γρήγορο βράσιμο, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, λιγότερη κατανάλωση νερού. Υπάρχει ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου για διάφορα προγράμματα και σύνδεση με εκτυπωτή και ρυθμιστής της ταχύτητας του αναδευτήρα. Με το κλειστό σύστημα μπορεί κανεις να φτάσει στους 100oC και να παστεριώσει το γάλα και να παράγει τυρί και γάλα.

Χωρητικότητες από 50 ως 1000L.
Σταθερή βάση με μηχανισμό κλίσης

380V.