Πρόσθετα Τυροκομίας

Χλωριούχο Aσβέστιο

Χλωριούχο Aσβέστιο

Προστίθεται στο γάλα της τυροκόμησης για να αποκαταστήσει την ισορροπία λόγω της παστερίωσης του γάλακτος με συνέπεια να μην καθυστερεί η πήξη και το πήγμα που λαμβάνεται να μην είναι μαλακό.

Λευκαντικό Γάλακτος Verde

Λευκαντικό Γάλακτος Verde

Χλωροφυλλίνη
Δοχείο 5kg  και 25kg

Γαλακτικό Οξύ

Γαλακτικό Οξύ

Κιτρικό Οξύ

Κιτρικό Οξύ

Σορβικό Κάλι

Σορβικό Κάλι

Ναταμυκίνη

Ναταμυκίνη

 Είναι ένα φυσικό προϊόν που χρησιμοποιείται ενάντια στους μύκητες με ενεργό στοιχείο την Ναταμυκίνη αναμεμειγμένη με Λακτόζη. Η Ναταμυκίνη ή Πριμαρυσίνη προέρχεται από ζύμωση βακτηρίων Streptomices Natalensis. Η χαμηλή διαλυτότητα καθιστά τη Ναταμυκίνη κατάλληλη για την εξωτερική επίστρωση των τυριών και των τροφίμων.

Νισίνη

Νισίνη

Είναι μια βακτηριοσίνη που παράγεται από τον Lactococcus lactis που είναι δραστικός ενάντια στα Gram+ βακτηρίδια (Staphylococcus spp., Listeria spp., Lactobacillus spp., Leuconoctoc spp., Pediococcus spp., Micrococcus spp., Streptococcus spp., Lactococcus spp., Bacillus spp., Clostridium spp.) και των σπόρων τους αλλά δεν είναι καθόλου δραστικός ενάντια σε ζύμες και μούχλες.

Καπνός Φυσικός σε Υγρή Μορφή

Καπνός Φυσικός σε Υγρή Μορφή

Υγρός καπνός που παρασκευάζεται από ελεγχόμενη πυρόλυση φρεσκοκομμένων ξύλων. Υδατοδιαλυτό υγρό, διαυγές και με καφέ χρώμα, το οποίο φιλτράρεται για την απομάκρυνση της στάχτης και όλων των ξένων υλών. Αντικαθιστά τον παλιό τρόπο καπνίσματος, δηλαδή βάζοντας φωτιά σε ξύλα, με πολλά πλεονεκτήματα.