Μικροσκόπια

microscope

Το πλήρως εξοπλισμένο ολοκληρωμένο μικροσκόπιο για σχολεία, εκπαίδευση και εργαστήρια

Η σειρά KERN OBE-1 είναι μια σειρά από υψηλής ποιότητας, πλήρως εξοπλισμένα σύνθετα μικροσκόπια, τα οποία είναι ασυναγώνιστα όσον αφορά την ευκολία χρήσης και τον εργονομικό σχεδιασμό.

Το ισχυρό και συνεχώς ρυθμιζόμενο LED 3W εγγυάται άριστο φωτισμό των δειγμάτων και εξασφαλίζει επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής. Η φορητή χρήση από πολλά μοντέλα δεν αποτελεί πρόβλημα με τη χρήση επαναφορτιζόμενων μπαταριών.

Ο ρυθμιζόμενος καθ’ ύψος και συνεπώς εστιαζόμενος συμπυκνωτής 1.25 ABBE με διάφραγμα ανοίγματος είναι ένα επιπλέον χαρακτηριστικό ποιότητας της σειράς OBE-1 και εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή συγκέντρωση φωτός

Η ρύθμιση του ύψους της πλήρως εξοπλισμένης μηχανικής σκηνής πραγματοποιείται με ένα τραχύ και λεπτό κουμπί εστίασης και στις δύο πλευρές. Ο εργονομικά σχεδιασμένος ομοαξονικός οδηγός σας δίνει τη δυνατότητα να εργαστείτε με τα δείγματα και να τα μετακινήσετε γρήγορα

Διατίθενται επίσης μεγάλη ποικιλία διαφορετικών προσοφθάλμιων φακών, φακών, απλής μονάδας πόλωσης και κιτ σκοτεινού πεδίου.

Ένα προστατευτικό κάλυμμα σκόνης, κύπελλα ματιών, καθώς και πολύγλωσσες οδηγίες χρήστη συμπεριλαμβάνονται.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Ολοκληρωμένο οπτικό σύστημα (DIN)

4 φορές περιστρεφόμενη μονάδα φακού

Siedentopf 30° με κλίση, 360° περιστρεφόμενο

Διόρθωση διόπτρας μονόπλευρη (για διόφθαλμο και τρινοκό μοντέλα)

Συνολικές διαστάσεις W × D × H: 320 × 180 × 365 mm

Καθαρό βάρος περίπου. 4,5 kg